Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 11829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza dulce cremoasa de la dr.Oetker,
  • 150gr smantana,
  • 150gr stafide,
  • 6oua,
  • 200gr zahar,
  • 100gr unt,
  • 3linguri faina,
  • 1plic intaritor pt prajitura cu branza de la dr Oetker(optional),
  • 1plic zahar vanilat,
  • esenta de vanilie,
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide(fara aluat):

Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le frecam cu zaharul pana se albesc,adaugam untul moale(lasat cu cateva ore inainte la temperatura camerei),zaharul vanilat si esenta de vanilie,zaharul.Adaugam branza dulce,smantana,praful pentru prajitura,stafidele.

Batem bine albusurile cu un praf de sare si le punem peste compozitia de mai sus.

Compozitia o punem intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina si dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,o ora.Scoatem si lasam sa se raceasca cateva ore,ornam cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide(fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata la maxim