Pasca cu branza fara aluat

de ianculubita in Dulciuri, 30 Apr 2013 | 8402 vizualizari

 

Am facut si eu Pasca Jamilei si sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 300 g smantana
  • 1 pachet de unt
  • 200 g zahar
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 100 g stafide
  • 50 ml rom
  • arome
  • merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Intr-un bol batem bine ouale cu un praf de sare, zahar, arome. Adaugam branza, untul moale, amestecam bine din nou. Adaugam apoi faina, grisul iar la urma smantana si stafidele pe care le-am tinut in rom. Rasturnam compozitia in forma de tort unsa si tapetata cu faina, nivelam suprafata iar deasupra eu am facut din merisoare, traditionala cruce care de obicei se face pe Pasca.

Lasam la cuptor la foc mic 1 h, depinde de cuptor si o scoatem numai dupa ce s-a racit bine in forma. Cand se taie o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si stafide