Parjoale frantuzesti

de dantes in Pui, 7 Noi 2017 | 13319 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta pe Savuros TV este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 ml.ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale frantuzesti:

Pieptul de pui se taie in cuburi mici, se amesteca cu ouale, smantana, ceapa verde taiata marunt, faina si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se amesteca totul foarte bine pana devine omogena.

Se incinge uleiul si se adauga cu o lingura din compozitia formata. Se prajesc la foc mediu, apoi se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]