Parjoale de pui cu sos de rosii

de Mariuka in Pui, 7 Dec 2011 | 14722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru parjoale:
  • 1kg carne de pui;
  • 2 oua;
  • 5 felii de paine;
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • o mana de faina de grau
  • Pentru sos:
  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri faina de grau;
  • 250 ml suc de rosii;
  • 250 ml apa;
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de pui cu sos de rosii:

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei.

Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos.

Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]