Parjoale de pui cu sos de rosii

de Mariuka in Pui, 7 Dec 2011 | 14137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru parjoale:
  • 1kg carne de pui;
  • 2 oua;
  • 5 felii de paine;
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • o mana de faina de grau
  • Pentru sos:
  • 3 linguri ulei;
  • 2 linguri faina de grau;
  • 250 ml suc de rosii;
  • 250 ml apa;
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de pui cu sos de rosii:

Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei.

Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos.

Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale din piept de pui cu sos