Parjoale cu porumb si sunca

de Oana in Mancare copii, 17 Feb 2013 | 10022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g faina
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras
  • 1 cutie mica de porumb
  • 150 g sunca de curcan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale cu porumb si sunca:

Intr=un castron se amesteca cu telul faina cu laptele si ouale, pana se obtine un aluat grosut, ca pentru clatite. Se adauga boabele de porumb scurse bine, sunca taiata cubulete si cascavalul ras. Se adauga sare si piper si se amesteca bine.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune din compozitie cu lingura. Se intorc parjolutele pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta de bucatarie. 

Se servesc calde sau reci, sunt excelente, iar copiii mei au fost mega incantati de ele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu porumb si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Smecherul Catel sau Pluto