Parjoale by gaby

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 5403 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

03.12.2014, 21:50

moku

roxana_simona 1

03.12.2014, 22:00

bune

T I M E A 1

03.12.2014, 22:25

bune chiftelele

Rocsi 1

03.12.2014, 23:14

Imi plac, mult de tot!

Bya Ralu 1

03.12.2014, 23:31

timi

Bya Ralu 1

03.12.2014, 23:33

rocsi ma bucur ca iti plac

dantes 1

04.12.2014, 08:07

Bune!

simona72 1

04.12.2014, 08:34

Ce le stie Gaby asta!

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

dantes

Bya Ralu 1

04.12.2014, 12:02

simo stie stie

shukly 1

20.01.2015, 11:59

chiftelutele pane nu cred ca sunt o idee buna, pentru ca oul de la suprafata se face foarte repede, iar carnea va ramane cruda inauntru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pîrjoale de praz