Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 felii paine muiata
  • 2 oua(1 de gaina,1 de curca)
  • 4 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (2):

Carnea se spala, se zvanta si se taie bucati. Morcovul si cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa. Carnea, legumele, ceapa se trec prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga 2 oua batute spuma, usturoi pisat, piper, sare, cimbru, painea inmuiata si faina. Se amesteca componentele pana ce devin o pasta omogena.din care se portioneaza parjoale, de marimea unui ou care se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul infierbantat pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

Sunt absolut delicioase. Vad ca si tu ai lingura zambitoare cum are Cleme

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

buuneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute....rapide si mai sanatoase!