Parfait de zmeura cu alune

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 28 Iul 2011 | 6361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g zmeura
  • 300 g iaurt
  • 350 ml frisca
  • 150 g zahar
  • 50 ml lapte
  • Alune
  • Coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de zmeura cu alune:

Intr-un blender se pune zmeura si se paseaza, apoi se adauga iaurtul si laptele si se continuua amestecarea. Amestecul obtinut se trece printr-o sita deasa pentru a inlatura semintele. In amestecul de zmeura cu iaurt se pune zaharul si se amesteca cu un tel pana se topeste.

Frisca se bate spuma  tare si se adauga treptat amestecul anterior. Spuma obtinuta se pune intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Alunele si afinele (puteti pune si zmeura) se pun si ele dupa ce puneti jumatate din spuma.

Tava se introduce in congelatos pentru 3-4 ore. Dupa acest timp se poate servii. Se decoreaza cu fructe proaspete sau congelate si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de zmeura cu alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu fructe de vara