Am facut inainte sa plec, a iesit o minunatie si nu exagerez, super bun!
Pentru galuste:
Ceapa se toaca marunt si se pune in vasul de la multicooker, stropim cu ulei de masline,setam functia Fry pentru 2-3 minute.
Adaugam pulpele de pui crestate si morcovul taiat rondele, acoperim cu apa,punem condimentele si setam functia Boil pentru 30 minute.
Intre timp verificam sa nu se evapore apa de tot si sa se arda, se competeaza din nou cu apa cat sa acopere (pentru a fi zeama pentru galuste), pregatim galustele, amestecand ouale cu un praf de sare si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa dar nici subtire.
Se ia cu o lingura si se pune din compozitie in vas peste pulpele de pui, adaugam si prazul taiat rondele si pisam usturoiul, setam in continuare functia Boil si lasam 10 minute.
Inainte cu 3minute sa se termine programul, punem intr-un castron 1 lingura de faina si subtiem cu putina apa, turnam peste papricasul de pui, amestecand bine.
Cand este gata punem patrujelul tocat marunt.Pofta buna