Papricas de pui cu galusti

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 30455 vizualizari

 

Este una din mancarurile copilariei mele. Buna rau!

 

INGREDIENTE

  • 600g carne pui (ciocanele)
  • 2 cepe
  • 2 lingurite boia
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

PENTRU GALUSTE

  • 3 oua mari
  • 10 linguri rase faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galusti:

Ciocanelele se curata si se spala bine.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa, carnea si boiaua si se caleste 5-6 minute.

Se adauga apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute.

Se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si putina apa.

Se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mic.

Se bat ouale cu sare apoi cu faina pana devine putin mai groasa decat smantana.

Cu lingura luam din compozitie si punem in mancare.

Se mai lasa la fiert 10-15 minute la foc mic sa se faca galustele.

Se serveste cald cu salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]