Pappardelle cu carnati

de mihaelar63 in Paste, 23 Iul 2014 | 4197 vizualizari

 

Asa scria pe pachet , asa scriu si eu .. Mai pe romaneste : taitei lati . Pastele acestea de foarte buna calitate au intrat in topul preferintelor mele . Apar periodic in oferta unui lant de magazine . Mi-au placut atat de mult incat am facut provizii :d .Preparatul este foarte reusit daca ai ingrediente proaspete si de calitate . Pastelor s-au alaturat branza de oaie si carnat de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pappardelle cu ou si cu spanac
  • 400 gr carnat de casa afumat
  • 200 gr branza de oaie
  • 100 gr ulei masline
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu carnati:

Fierbeti in apa cu multa sare pastele respectand instructiunile de pe eticheta. Scurgeti pastele de apa .

Feliati carnatul. Intr-o tigaie mare puneti uleiul si prajiti crocant rondelele de carnat. Rasturnati pastele peste carnati. Presarati cu branza de oaie. Amestecati pana branza incepe sa se topeasca. Cine doreste mai picant poate presara fulgi de chilli deasupra .

TIPS-URI

1

Amestecati cu rabdare branza de oaie , vor rezulta niste paste perfect a la dente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

24.07.2014, 08:22

hai la pappardelle

dantes 1

24.07.2014, 10:26

Foarte bune!

Luckycake 1

24.07.2014, 12:17

Yamiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si carnati