Papanasi cu smantana si ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 27 Feb 2013 | 8004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 200 gr faina
  • 50 gr gris
  • o lingurita praf de copt
  • 2-3 linguri zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • un plic zahar vanilat
  • doua oua
  • sare
  • +
  • ulei pentru prajit
  • smantana si Nutella pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si ciocolata:

Amesteca intr-un bol toate ingredientele pentru papanasi.

Pe blatul infainat framanta cu mana aluatul dandu-i forma de sul. Rupe 1/8 din sul iar restul taie-l in 10 rondele egale.Trece degetul mare prin mijlocul fiecarei rondele formand o gaura in mijlocul fiecarui papanas. Din aluatul ramas formeaza 10 bilute.

Incinge bine uleiul si plonjeaza pe rand papanasii si bilutele formate.

Pune pe farfurie cate o lingurita de smantana in locul in care vei aseza papanasul fierbinte, aseaza papanasul  apoi pune o lingurita crema de ciocolata si deasupra biluta de aluat prajita.

Poti servi si cu dulceata, simpli  sau doar cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]