Panna cotta cu cafea si ciocolata

de Julie in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 6304 vizualizari

 

Panna cotta cu cafea si ciocolata, dupa o idee delicioasa preluata de la Madi Marin ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte,
  • 100 ml frisca lichida,
  • 100 ml cafea preparata,
  •  150 g ciocolata, 
  • 10 g gelatina,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea si ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe.

Panna cotta cu cafea si ciocolata se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna cotta