Panna cotta

de ela in Dulciuri, 26 Ian 2010 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana pt frisca
  • 200ml lapte
  • 100gr zahar
  • 1baton vanilie
  • 1esenta vanilie
  • 3 foi gelatina
  • cateva linguri dulceata de capsuni
  • 50ml lichior de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pune pe foc smantana,laptele,zaharul,batonul de vanilie taiat marunt si fierbi 10min.Inmoi gelatina in apa rece cateva minute apoi o strcori si o pui in crema de vnilie fierbinte si amesteci usor pana se dizolva complet gelatina.Lasi compozitia sa se raceasca,apoi o torni in boluri umezite cu apa rece.Lasi la frigider cateva ore ca sa se intareasca compozitia.Inmoi bolurile in apa fierbinte ca sa se desprinda compozitia si rastorni pe o farfurioara.Ornezi cu dulceata amestecata cu lichior sau cu sirop de ciocolata amestecat cu lichior

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de rubarba