Panini Napoletani

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2013 | 5599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 100 ml apa calda
  • 150 ml lapte cald
  • 100 g unt
  • 30 g branza rasa
  • 1 cubulet de drojdie
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • 1 ou plus 3 linguri lapte pentru uns
  • Umplutura:
  • cartofi prajiti
  • 4 cremwursti potriviti
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini Napoletani:

Se dizolva drojdia in lapte. Intr-un bol mai mare se pune faina, branza rasa, untul, sarea si piperul. In mijloc se face o gaura in care se toarna laptele si drojdia. Se incepe framantarea adaugandu-se putin cate putin din apa calda pana cand iese un aluat nelipicios. Se lasa 2 ore la crescut, dupa care se intinde, se taie in forme dreptunghiulare potrivite ca marime, se umplu si se ruleaza. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem bine cu oul amestecat cu 3 linguri de lapte si le dam la cuptorul preincalzit 180° pt 25-30 minute, pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot umple cu orice va place :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Napoletani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (19)

adry88 1

24.03.2013, 15:41

place

Geanina87 1

26.03.2013, 12:26

CookieMonster 1

28.03.2013, 15:21

delicios!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta