Pandispan cu visine

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2016 | 4792 vizualizari

 

As fi mancat un pandispan cu visine, asa ca am facut unul in weekend, cu fructe pe care le-am bagat asta-vara la borcan. S-au pastrat foarte bine. Sper sa revin si cu o reteta ca sa va arat cum le-am conservat. De aici m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua;
  • un praf de sare;
  • 16 linguri Green Sugar;
  • esenta de vanilie;
  • 16 linguri ulei;
  • 8 linguri lapte;
  • 8 linguri apa minerala;
  • 16 linguri faina, cu varf (470 g);
  • un plic de praf de copt (10 g);
  • 400 g visine fara samburi din compot.
  • Optional: o lingura de zahar pudra.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se mixeaza ouale cu sarea si zaharul pana cand ouale capata culoarea galben deschis si se maresc in volum.

Se adauga restul ingredientelor, cu exceptia visinelor si se mixeaza in continuare pana cand se omogenizeaza totul.

Se adauga 300 g de visine si se incorporeaza in aluat.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aluatul in ea.

Pe deasupra se presara restul visinelor (100 g), din loc in loc, apoi se introduce tava la cuptor pana cand pandispanul se rumeneste frumos.

Dupa ce se raceste, se poate pudra cu zahar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu parfum de caisa