Palmieri cu scorţişoară şi cocos

de madi_marin in Dulciuri, 17 Noi 2013 | 5555 vizualizari

 

Sunt cel mai simplu şi delicios desert! Mi-a plăcut reţeta Jamilei Cuisine,pe care am gasit-o pe site-ul Bucataras.ro. Multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foitaj (Linco)
  • zahăr brun
  • nucă de cocos
  • scorţişoară praf
  • 1 pliculeţ zahăr cu vanilie Bourbon Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu scorţişoară şi cocos:

Aluatul de foitaj congelat se lasă la temperatura camerei ca să se decongeleze lent.

Pe masă se presară zahăr brun, fulgi de nucă de cocos, praf de scorţişoară şi jumătate de pliculeţ de zahăr cu vanilie Bourbon. Se aşează aluatul deasupra şi se presează bine , apoi se repetă procedeul cu zahărul şi celelalte ingrediente şi deasupra aluatului, după care se întinde puţin  cu sucitorul.

Se rulează strâns din două capete, astfel vom avea doua rulouri de aceeaşi dimensiune care se întâlnesc la mijoc. Se taie felii de aceeaşi dimensiune din ruloul mare, apoi bucăţile se pun uşor în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se coc la foc iute pe o parte , până se rumenesc frumos, după care se întorc să se aurească şi pe cealaltă parte.

Se lasă la răcit.

Devin puţin lipicioşi şi cocanţi! Delicioşi!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu scorţişoară şi cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Patratele dulci cu scortisoara