Palmeritas

de sandytza in Prajituri, 11 Iun 2009 | 5629 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • ciocolata pentru topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas:

Se amesteca zaharul cu apa pana se dizolva zaharul.Se intinde foaia de foietaj si se unge cu siropul preparat.


Se ruleaza foaia de la exterior pana la mijloc din ambele parti.



Se intoarce rulada cu capul in jos si se taie cu un cutit umed bucatele cam de un cm fara a apasa prea mult.

Se pun intr-o tava cu un pic de spatiu intre ele, se ung cu un pic de sirop si se presara zahar peste ele dupa care se baga la cuptor 220 grade cam 12-15 minute pana se rumenesc un pic.





Daca doriti le puteti tavali in ciocolata topita Eu am presarat si nuca peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si crumble