Pakora de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 7019 vizualizari

 

Un aperitiv indian aromat si usor picant :)

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1 piept de pui dezosat
  • apa
  • sare,piper
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 lingurita praf curry
  • 2 lingurite praf chilli
  • 1 lingurita pudra ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pakora de pui:

Pieptul de pui se spala si se pune intreg la fiert. Dupa ce a fiert il taiem fasii potrivite. Intr-un castron punem faina, condimentele si apa cat sa se formeze un fel de aluat de clatite. Bucatile de pui se dau prin aluat apoi se prajesc in ulei bine incins. Se servesc calde alaturi de legume, sos de rosii s.a .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pakora de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RoXx 1

25.09.2013, 13:50

Da eu am gasit la Auchan unde sunt produsele vrac

Ramonaa 1

27.09.2013, 09:50

O sa trec si eu pe acolo

RoXx 1

27.09.2013, 12:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]