Painici umplute

de ianculubita in Piine, 6 Mar 2013 | 4498 vizualizari

 

Aceste painici,sunt incredibil de bune,dimineata dar si la cina alaturi de un iaurt!!

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g drojdie
  • 1cana cu lapte caldut
  • 80g unt
  • 2oua
  • 200g sunca sau orice alt preparat
  • 200g cascaval ras
  • seminte de chimion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici umplute:

Facem un aluat din faina,drojdie inmuiata cu putin lapte caldut,ou,sare,unt topit si daca mai e nevoie restul de lapte;

framantam bine aluatul adaugand cate putin ulei iar cand nu se mai lipeste de palme,formam o sfera,o acoperim si o lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;

pe masa presarata cu faina,intindem o foaie nu prea subtire,presaram din belsug cubulete de sunca,cascavalul ras,rulam aluatul,taiem bucati egale pe care le punem intr-un vas termorezistent uns cu unt,mai lasam sa creasca si in vas,ungem cu al doilea ou batut,presaram cu chimion si dam la cuptor 30-40min.

Se servesc calde!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]