Paine sarbeasca

de nadina73 in Piine, 3 Noi 2010 | 14621 vizualizari

COMENTARII (40)

nadina73 1

04.11.2010, 17:53

da flroi e fierbinte

nadina73 1

04.11.2010, 17:53

lacramioara

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

ionix banuiesc ca pt sotu nu pt tine?

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

medi

nadina73 1

04.11.2010, 17:54

azizmerita sa incerci

nadina73 1

04.11.2010, 17:55

adriana bobu

nadina73 1

04.11.2010, 17:55

eluta vrei un colt sa inteleg?

jolygina 1

07.11.2010, 21:41

ce interesanta e reteta ,stiu ca sarbi sunt foarte gospodari chiar am cativa prieteni

Anastasia 1

01.10.2012, 14:51

Superba painea Nadina la 180 de grade e bine sau 200 ?

nadina73 1

02.10.2012, 17:02

Anasasia iubita la 200 e foarte mult,eu de obicei la paine pun la 160-180 cel mult.Pup si o zi buna

Anastasia 1

03.10.2012, 09:43

Multumesc Nadina, imi notez si fuga la cuptoras

nadina73 1

05.10.2012, 23:07

RuxyRux 1

05.10.2012, 23:11

Am preparat-o si eu mai demult...e minunata Nadinuta mea draga!!!!

nadina73 1

07.10.2012, 00:27

Ruxy

RuxyRux 1

07.10.2012, 00:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]