Paine impletita in 6

de ana in Piine, 8 Iun 2010 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1/2 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita in 6:

Dizolvam drojdia in apa caluta apoi incorporam in faina si adaugam restul de apa calda ,sarea si uleiul,framantam bine..Lasam sa dospeasca apoi o impartim in 6 parti egale.

O sa va pun sursa unde este un video si se intelege foarte bine modul de impletire.Am gasit cateva bloguri cu descriere dar eu nu am inteles.Filmuletul cum s-ar zice face toti banii .Aici

Dupa ce o impletim o asezam in tava si o lasam sa dospeasca 30 de minute,apoi

eu am uns cu ou si am presarat oregano si cimbru verde.O coacem la foc potrivit .

Sursa

 

 

TIPS-URI

1

Venim cu tava la pc si impletim  dupa filmulet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita in 6" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa, cu smantana in aluat