Paine de secara cu fulgi de porumb

de Valclaudia in Piine, 30 Noi 2013 | 7541 vizualizari

 

o painica super pufoasa si super gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. fulgi de secara
  • 300 ml apa calduta
  • sare dupa gust
  • 400 gr. faina alba
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara cu fulgi de porumb:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, fulgii de secara,cei de porumb, apoi faina,

Amestecam ingredientele, adaugam uleiul si framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini.

Ungem tava cu ulei,asezam painea in tava, o ungem cu putin ulei, presaram fulgi de secara si sare grunjoasa.

Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (la mine a durat vreo 45 min.), apoi dam tava la copt la temperatura de 200 grade pana devine rumena (cca. 40 min.)

Scoatem painica din tava, lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

30.11.2013, 22:05

foarte mult imi place cum arata

laura_n 1

01.12.2013, 11:09

a iesit atat de bine, zici ca e chec

mihaelar63 1

21.12.2020, 08:08

Ce faina paine !!! Tre'sa o incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Challah- painica evreiasca