Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3700 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine cu branza, paine, branza, retete paine, aluaturi paine, retete Piine
Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.
Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.
Se scoate si se lasa la racit.
de Bucataras 6
de mihaelar63 9
de Mitinita 7
miki_a 1
Waw! 🍞Felicitări!
silvianart 1
diaconta 1
Imi place painea facuta in casa,dar simpla,fara altceva
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 09:14
de Catalina L 8
pe 12.05 la 20:55
pe 12.05 la 20:45
pe 12.05 la 20:32
pe 12.05 la 09:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!