Paine aromata incalzita la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 3563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 paini mici (de tip buburuza)
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 pachet de unt (Untar/ amestec de unt cu margarina)
  • seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • frunze uscate de telina/ maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine aromata incalzita la cuptor:

Taiem painea felii dar lasam coaja de la baza intreaga (tip acordeon).

Intre feliile de paine asezam cate o felie de unt.

Mararul se spala si se toaca marunt, apoi se presara verdeata intre feliile de paine.

Presaram sare si piper dupa gust.

Asezam painile in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptor (preincalzit) la temperatura moderata (170 grade) pentru 15-20 minute.

Scoatem painea crocanta cu miezul super-pufos din cuptor, desprindem cate o felie, presaram seminte de susan zi frunza de telina uscata si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine aromata incalzita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]