Paine

de jolygina in Piine, 1 Mai 2013 | 2853 vizualizari

 

Am o dilema, am facut aceasta paine cu niste seminte ,de fapt samburi de ceva dar nu mai stiu cum se numesc ,am vazut ca se pun si la paste si la mai multe mancaruri ,noi le mancam si asa de deci paine cu nu stiu ce samburi.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • un cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • samburi
  • faina cam 750g daca mai este nevoie mai adaugati
  • un galbenus de ou pentru uns
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam apa cu sarea ,zaharul si drojdia apoi incepem sa aduagam faina in ploaie pana obtinem o coca consistenta ,cand am obtinut coca adaugam uleiul si mai framantam cateva minute pana se incorporeaza tot foarte bine .Punem coca la dospit pana isi dubleaza cantitatea, intr-un loc caludros .Cand coca a crescut indeajuns intindem o foaie si punem samburi din loc in loc apoi impaturam foaia si o asezam intr-o forma ,eu am pus-o intr-o forma patrata de ceramica .

O crestam din loc in loc si o ungem cu galbenusul de ou apoi mai punem catIva samburi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana