Paine

de gaby_gabytza in Piine, 27 Ian 2013 | 3182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 g iaurt
  • cca 150 g apa calduta
  • uns
  • ou
  • un varf cutit zahar
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam faina cu zaharul si sarea. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul drojdia dizolvata in putina apa si amestecam. Adaugam iaurtul si treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in bucati egale formam suluri din bucati dupa care le impletim cate doua. Am asezat doua impletituri si deasupra inca o impletitura in tava. Am uns cu oul amestecat cu zaharul si deasupra am presarat susan. Am mai lasat la dospit inca 15 min dupa care am dat la cuptor pana sa rumenit frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-painici impletite