Pachetele cu morun la gratar

de vero_closca in Peste, 12 Apr 2010 | 9450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg morun
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 5 catei usturoi
  • 1 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu morun la gratar:

se curata,se spala si se usuca pestele si se pune la marinat pt 30 minute la frigider in 2 linguri ulei de masline,zeama de la jumatate de lamaie si putina sare si piper.

din patrunjel,usturoi,piper,sucul de la jumatate de lamaie si restul de ulei de prepara la blender un sos verde.pestele se usuca cu un servet si se aseaza pe un dreptunghi din folie de aluminiu,se stropeste cu sos verde,se impacheteaza si se frige 10 minute pe gratarul incins.

se serveste cu lamaie.este delicios,aromat si moale!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu morun la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

12.04.2010, 15:11

mihaelar63 1

13.04.2010, 12:16

nu stii pe cineva care vine incoa '? sa-mi trimiti si mie 2-3 sacose cu peste proaspat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de usturoi