Pachetele cu branza topita si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2014 | 3502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de placinta din comert
  • 12 triunghiuri de branza topita
  • cca 100 ml ulei
  • 1 ou
  • 2 cutiute de lapte condensat (pentru cafea)
  • sare fina dupa gust
  • susan, cca 30gr.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza topita si susan:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Ungem fiecare foaie de placinta cu ulei.

Asezam un triunghi de branza topita in coltul foii unse,apoi impachetam branza in restul foii si asezam pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt.

Procedam la fel cu celelalte 11 foi si triunghiuri de branza.

Batem oul intr-un bol cu laptele condensat.

Ungem pachetelele cu ou batut, presaram susan din belsug si sare dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 25 minute pana capata pachetelele culoare aurie.

Le servim fierbinti (dar si reci sunt la fel de bune).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza topita si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac si branza – Spanakopita (video)