Oua vopsite

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 7195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua,
  • vopsea de oua,
  • apa,
  • otet ,
  • frunze de patrunjel,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

Pentru inceput vreau sa va spun ca numarul de oua folosite sunt  in functie de cat vrea fiecare.    

Pentru inceput spalam foarte bine ouale cu detergent, le clatim bine si apoi le punem la fiert in apa cu un pic de sare. Le lasam sa fiarba foarte bine pentru a deveni tari.

Separat incalzim o alta cantitate de apa care o adaugam peste fiecare culoare de vopsea in care adaugam cate 3 lingurite de otet. Eu am folosit 4 culori de vopsea. Asezam peste oua cate o frunza de patrunjel si bagam fiecare ou in ciorap si il legam bine si le adaugam in fiecare vopsea dupa preferinta.    

Le scoatem din apa vopsita si le lasam sa se usuce dupa care se scoate ciorapul si se ung cu ulei pentru a le da luciu. Le asezam frumos pe un platou si asteptam cuminti Invierea Domnului!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca