Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 9284 vizualizari

 

Cica am ajuns la 400 de retete...maaaaammaaa....oare chiar sunt eu???
Eu tocmai ce-am halit 2 oua de-astea,n-am facut decat 3, ca mai intai am zis sa incerc...dar mie una mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • cam 70 g feta
  • o lg mare de smantana
  • piper alb
  • 3 fire ceapa verde
  • jumatate de gogosar murat
  • patrunjel si marar verde

pt sos:

  • o lg mare de iaurt gras
  • o lg mare de smantana
  • jum de lg-ita marar verde
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400:

Ouale se fierb tari, se racesc,se cojesc, apoi se taie jumatati.

Se scoate galbenusul.

Intr-un bol se pune feta, galbenusurile, smantana, patrunjel si marar verde si putin piper.

Sare nu mai necestita ca e destul de sarata feta. Taiem marunt gogosarul si ceapa verde si -le amestecam in compozitie.

Umplem ouale cu varf cu aceasta compozitie cu grija, le asezam in farfurie si punem si sosul format din amestecul tuturor ingredientelor.

Initial aveam de gand sa le servesc fara sos, dar m-am gandit ca le-ar acomania bine acest sos acrisor...si nu m-am inselat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]