Oua umplute cu carne de pui si sunca

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 21552 vizualizari

 

sant extraordinar de bune,am zis hai sa schimb nu tot cu pateu si cu ton

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 pulpa pui
  • 1 piept pui
  • 150 g sunca
  • maioneza (2 oua si 300 ulei )
  • smantana 200g
  • 1/2 pachet de unt
  • sare ,piper
  • salata verde ,boabe de piper si patrunjel verde pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu carne de pui si sunca:

Se fierb ouale tare in apa cu putina sare

Dupa ce s-au fiert se curata si se taie pe lungine se scoate galbenusul care se amesteca bine cu untul si se lasa deoparte

carnea se fierbe intre timp cu putina sare apoi se curata de pe  os si se toaca marunt,la fel si sunca se toaca si ea marunt

Dupa ce avem si carne pregatita se amesteca bine cu galbenusile si untul,se pune sare si piper dupa care se umplu ouale

maioneaza se amesteca cu 200 smanatana sa nu fie asa de gretoasa(inainte de a pune smantana se ia putin pt decor)

Intr-un vas mai adanc sau un platou se pun frunze de salala verde apoi se pune maioneza cu smantana apoi se pun ouale umplute ,cu umplutura in jos le pun eu,apoi se pune cate putin din maioneza pe foecare in parte

Se orneaza cu boabe de piper si patrunjel verde

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu carne de pui si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor