Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8682 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: oua, smantana, pate de ficat, branza, retete Aperitive / Garnituri
Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.
de Bucataras 8
de RuxyRux 9
de AnyCostescu 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 00:41
ieri la 14:07
ieri la 11:46
ieri la 08:54
pe 02.10 la 10:58
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
mihaelar63
Patricia36
Rocsi
Doinavar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvianart 1
elfix 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!