Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8451 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: oua, smantana, pate de ficat, branza, retete Aperitive / Garnituri
Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.
de Bucataras 8
de Retete_gustoase 1
de AnyCostescu 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 09:24
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
pe 13.06 la 08:32
pe 12.06 la 10:52
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
Bucataras
Sidy
Aletta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gpspeed 1
irina23 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!