Oua umplute

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 4894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • pate de casa
  • maioneza de casa
  • 1 cutiuta smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb sa iasa tari. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie in doua jumatati fiecare ou.

Jumatatile de ou se asaza pe un platou si apoi pregatim umplutura.

Maioneza se amesteca cu smantana lichida.

Pateul si galbenusurile se amesteca cu o lingura maioneza, cat sa iasa o pasta tartinabila. Se condimenteaza cu sare, putin piper si se umplu jumatatile de ou. Se orneaza cu maioneza si se dau la frigider inainte de a fi servite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]