Oua umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 4416 vizualizari

 

reteta o am dintr-o revista dedicata copiilor..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • pateu de ton
  • 2 cuburi brinza topita
  • sare
  • 6 boabe mazare
  • kechup
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

ouale se fierb si se curata.

se taie fiecare ou la un capat formind pentru fiecare o palarie :).

cu ajutorul unei lingurite scoatem galbenusul care il amestecam cu sare,brinza topita,pateul de ton si putin ulei.amestecam bine.

cu aceasta compozitie umplem ouale.apoi punem la fiecare palaria :) si punem drept ochi boabele de mazare si cu kechup facem gura...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic