Oua scotiene

de LUK in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 11171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata de porc
  • 5 oua
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica tocata marunt(pasta)
  • 200gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat sau dat prin razatoarea mica punem o lingura de pesmet si oul batut(adaugati-l treptat si opriti va daca vi se pare ca e prea moale compozitia).Condimentati foarte bine cu sare si piper.

Racim ouale fierte.Le curatam de coaja.Punem intr-o craticioara mica uleiul la incalzit.Vom folosi mult ulei pentru ca trebuie scufundate bine in ulei.Luam rand pe rand ouale si le dam prima data prin pesmet apoi le imbracam in carne tocata."Oul" astfel obtinut il dam iarasi prin pesmet din belsug.Il prajim in uleiul incins pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servetel absorbant(sau prosop de bucatarie).

TIPS-URI

1

pentru ca trebuie imbaiate in ulei recomand folosirea unei craticioare mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu cascaval