Oua "Primavera"

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3980 vizualizari

 

Reteta de Oua "Primavera" e din Practic in bucatarie, m-a tentat umplutura, mi s-a parut interesanta.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua fierte
  • 3 ridichi
  • 2 cepe verzi
  • 50 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 linguri de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "Primavera":

Cum se prepara reteta de Oua "Primavera"

Am taiat ouale si am scos galbenusurile. 

Am ras ridichile, am tocat ceapa si am dat cascavalul pe razatoare (cea cu ochiuri mici). Toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile zdrobite cu furculita; am adaugat sare si piper, dupa gust, si, la inspiratie, 2 linguri de smantana.

Am omogenizat compozitia si apoi am umplut albusurile cu pasta de galbenus.

Un aperitiv pe cinste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "Primavera"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf