Oua de paste

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 4870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • chisita
  • ceara
  • abtipilde
  • otet
  • slanina
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de paste:

Se spala ouale bine cu apa cu detergent si se limpezesc.Se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte se scot si se lasa sa se raceasca.Se face vopseaua conform instructiunilor.Se face modele cu chisita si ceara si se  baga oul in vopsea,se scoate si se lasa sa se usuce ,apoi cu o carpa calda se curata ceara de pe ou ramanand modelul.Se da luciu cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor