Oua cu marar

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 6185 vizualizari

 

Deja stiti ca dragul meu sot gateste. Si doar fiecare sot stie sa prajesca oua. Reteta aceasta nu si-o poate adjudeca,nu a descoperit-o el,provine din nordul Iranului,dar el mi-a aratat-o. Din partea mea,poate sa le si fiarba in marar,numai sa le faca el!
Oh,e foarte mandru de reteta asta si de cate ori intram pe bucataras ma intreba ce a mai scris lumea la reteta lui de mici cu oua!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1-3 linguri de marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu marar:

Prajeste ouale ochi sau amesteca-le. Presara marar dupa cum iti place. Adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

retetepersane 1

29.11.2010, 15:59

Cat ma bucur ca m-ai lamurit ce e planta uscata care se pune pe oua.
Sotului meu ii placeau foarte mult, pana am spart din greseala borcanul cu iarba fermecata adusa din Iran, care nici el nu stia ce este...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 16:03

asta e si reteta preferata a sotului meu

Mitinita 1

29.11.2010, 20:16

retetepersane,el mi-a adus marar uscat din Iran,crezand ca aici nu se gaseste!
pusikmea,ma bucur ca si alti soti mananca precum al meu.si nu e asa ciudat cum am crezut ca e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pateu si ton