Oua cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 7084 vizualizari

 

Va poftesc la un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita
  • 200 g ciuperci sau 1 cutie
  • 50 g unt + 1 lingura
  • 1 lingurita faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu ciuperci:

Facem un sos bechamel din 50 g unt, faina si lapte, condimentam si-l lasam deoparte.

Intr-un vas mic punem ouale fierte si curatate, ciupercile feliate si calite in tigaie cu lingura de unt, acoperim cu sosul bechamel, deasupra parmezan si lasam la cuptor 20 minute.

Servim imediat.

TIPS-URI

1

daca folositi ciuperci de la borcan nu mai e nevoie de calire

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv calda