Ou ochi in sos de rosii

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 3934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei gras
  • cca. 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri boabe de porumb din conserva
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva rondele ardei iute
  • verdeata proaspat tocata (cateva frunzulite de patrunjel si de telina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in sos de rosii:

Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei.

Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii.

Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam din loc in loc boabe de porumb din conserva.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba usor la foc mic cca 10 minute pana scade sucul de rosii.

Presaram verdeata tocata si rondele de ardei iute, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv