Ou invelit in somon afumat si sos de branza

de laylalala in Somon, 24 Aug 2010 | 7375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 fasii de somon afumat
  • Pentru sos
  • 180 gr branza topita
  • 1 lingurita hrean (din borcan)
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou invelit in somon afumat si sos de branza:

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.

Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou invelit in somon afumat si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinuta 1

25.08.2010, 00:07

frumoasa reteta si prezentarea la fel

laylalala 1

25.08.2010, 13:17

Herbes de Provence e un amestec de ierbuti aromatice (cimbru, fenicul, busuioc, rozmarin, maghiran, lavanda si alte arome)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:38

Nota 20!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon la gratar