Ou invelit in somon afumat si sos de branza

de laylalala in Somon, 24 Aug 2010 | 7895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 fasii de somon afumat
  • Pentru sos
  • 180 gr branza topita
  • 1 lingurita hrean (din borcan)
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou invelit in somon afumat si sos de branza:

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.

Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou invelit in somon afumat si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Adinuta 1

25.08.2010, 00:07

frumoasa reteta si prezentarea la fel

laylalala 1

25.08.2010, 13:17

Herbes de Provence e un amestec de ierbuti aromatice (cimbru, fenicul, busuioc, rozmarin, maghiran, lavanda si alte arome)

Corinuta 1

26.08.2010, 14:38

Nota 20!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]