Ou fiert in cirnati

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2013 | 3683 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 gr cirnati
  • busuioc
  • patrunjel
  • faina
  • pesmet
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou fiert in cirnati:

Se fierb patru oua,apoi se decojesc si se dau prin faina.

Cirnatii se desfac si compozitia se amesteca cu busuiocul si patrunjelul tocate marunt.

Se imparte in 4 parti egale si imbracam fiecare ou.

Se da iar prin faina,apoi prin ou batut cu putina apa,apoi prin pesmet.

Dupa un sfert de ora se prajesc in ulei mult.

Se scot pe un servet de hirtie ptr a elimina excesul de ulei

Se servesc calde in sos de rosii sau cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou fiert in cirnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficăței de pasăre în foietaj