Andra Mihail ne prezintă astăzi varianta ei de ostropel de pui cu ardei gras, o mâncare de vară foarte gustoasă și plină de culoare.
Pentru acest Ostropel de pui cu ardei gras - Mâncare sățioasă și aromată, sunt necesare câteva ingrediente: aripioare, ardei gras, usturoi și roșii.
Cum se prepară Ostropel de pui cu ardei gras - Mâncare sățioasă și aromată
Rumenește pe ambele părți aripioarele într-o tigaie, în ulei de floarea soarelui. Condimentează-le cu sare. După ce au căpătat crustă, scoate-le într-un bol.
Toacă mărunt usturoiul și ardeiul gras.
În aceeași tigaie, pune la călit usturoiul și ardeiul, condimentează cu sare și piper. Lasă pe foc câteva minute, apoi adaugă roșiile cuburi și apă. Adaugă și aripioarele peste legume și lasă totul la fiert până scade la jumătate zeama lăsată.
La final, presară puțin pătrunjel verde tocat mărunt.
Ostropelul de pui cu ardei gras este gata pentru a fi servit.
Încearcă și rețeta de Ostropel de pui sau varianta de Papricaș de porc pe care le poți servi cu niște Castraveți murați.
Poftă bună!