Ostropel de pui

de -Licurici- in Pui, 3 Noi 2017 | 9556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 linguri bulion
  • 200 ml vin roze sau alb
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa.

Se rumesc pe ambele parti, apoi se adauga ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete.

Se lasa cateva minute, pana se inmoaie legumele, apoi se adauga bulionul, vinul, 600 ml de apa, foaia de dafin, sare si piper.

Se pune capacul si se lasa sa fiarba 35 min, apoi se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa 10 min.

La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.

Se poate servi cu mamaliga sau piure de cartofi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]