Ostropel de curcan

de roxanabucataras in Curcan, 19 Noi 2011 | 15602 vizualizari

 

Era mancarea mea preferata in copilarie, de cate ori ne intreba mami pe mine si surori ce sa ne faca de mancare, eu spuneam intotdeauna "ostropel" :))))

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper alb
  • 400g pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de curcan:

Spal carnea, o condimentez cu sare si piper alb si o pun la prajit in putin ulei, adaugand din cand in cand cate un strop de apa sa nu se prinda de vas.

Eu am taiat in 2 fiecare aripa...mi s-a parut prea mare intreaga :))

Tai ceapa marunt. Dupa ce curcanul s-a rumenit bine, adaug ceapa, las sa se caleasca bine, adaug pasta de tomate si 2 cani de apa turnand cate putin si amestecand continuu sa devina uniform sosul. Dupa ce fierbe 10 min. adaug usturoiul pisat. Las inca 5 min. si e gata.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mena29 1

20.11.2011, 19:34

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:26

adasev12: iti pun cate vrei tu, hai la masa

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:28

rocsi_1612: si mie la fel, cred ca usturoiul ala combinat cu pasta de tomate e de vina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de curcan in vas Zepter