Ostropel de cocos

de Ela68 in Pui, 17 Mar 2013 | 11725 vizualizari

 

Continuarea la ciorba de cocos............

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si portiunea mai groasa de la aripa
  • 1/ 2 cutie de rosii sau 2 rosii mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper, dafin, cimbru
  • 200 ml zeama in care a fiert pasarea
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de cocos:

Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent si am adaugat usturoiul pisat, uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii la cutie. Turnam deasupra zeama, acoperim cu un capac si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute. Apoi scoatem capacul si mai lasam 10-15 minute pana se mai evapora lichidul.

Noua ne place sa-l servim cu piure si salata verde cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui