Orez spaniol

de Ancutsa in Pui, 8 Aug 2016 | 3470 vizualizari

 

Imi place foarte mult orezul spaniol, reteta am invatat-o de la mama.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui;
  • 1 ardei gras galben;
  • 1 ardei gras verde;
  • 2 catei de usturoi;
  • 400 g mazare;
  • O cutie rosii decojite;
  • Un castron orez spalat bine;
  • Sare si piper dupa gust;
  • Optional: carnat picant dupa gust si sofran.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez spaniol:

Se calesc ardeii taiati felii mici in putin ulei incins, peste ei se adauga usturoiul taiat rondele mici, pieptul de pui taiat bucatele, rosiile, mazarea. Apoi se acopera cu apa si se fierb cateva minute. Se rastoarna intr-o craticioara unsa cu putin ulei, se adauga orezul nefiert. Optional puteti adauga si carnat picant taiat rondele si sofran. Se dau la cuptorul incins 30-40 de minute.

Timp total: aprox 50 min

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/08/orez-spaniol.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez spaniol" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote si inimi de pui