Orez negru cu creveti Sichuan

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Iul 2010 | 13012 vizualizari

COMENTARII (40)

silvi0ara 1

26.07.2010, 22:20

Wow,ce bine arata.

mena29 1

26.07.2010, 22:54

jolygina 1

26.07.2010, 23:58

delicatese ce sa zic

Sylvia 1

27.07.2010, 11:29

Mena, Silvioara si Jolygina va multumesc

Oana 1

27.07.2010, 13:19

Wow, cat de bine arata!! si prezentarea de nota 10

vero_closca 1

27.07.2010, 15:31

Sylvia 1

27.07.2010, 17:51

Oana multumesc mult

Sylvia 1

27.07.2010, 17:52

Veroooooooooo ai sosit ma intrebam pe unde esti . Intru sa vad ce bunatati ai facut

Laly 1

29.07.2010, 14:37

ce prezentare de nota 10,de nota 1000

Sylvia 1

29.07.2010, 19:26

Laly iti multumesc, esti foarte draguta

mihaelar63 1

24.08.2010, 00:40

betisoare rafinata reteta , am salvat-o, si eu sunt fan orez ,.Cand eram tanara o colega spunea ca am sa fac un copil chinez dupa cat prez mananc

Sylvia 1

24.08.2010, 21:36

Mihaela imi era tare dor de tine, pe unde ai fost ? Multumesc de laude si eu sunt mare fan orez.

babi5 1

06.06.2013, 11:59

Sylvia 1

06.06.2013, 19:35

wow a trecut ceva vreme de cand nu am facut reteta, o sa o refac!

mihaelar63 1

30.10.2014, 11:59

Minunat arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu creveti si dovlecei