Orez negru cu creveti Sichuan

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Iul 2010 | 13013 vizualizari

COMENTARII (40)

Corinuta 1

26.07.2010, 17:20

Asta e deja delicatesa....n-am mai papat niciodata, asa ca musai sa gust putin de la tine

Sylvia 1

26.07.2010, 17:35

Multumesc Corina ma bucur sa impart cina cu cineva , nu toata lumea place fructele de mare

Bucataras 1

26.07.2010, 17:46

aseara am facut creveti cu legume si sos chinezesc, dementiali au iesit ... trebuie sa-miiau si eu ulei de susan

Sylvia 1

26.07.2010, 18:04

Bucataras sa ne dai reteta , ulei de susan am vazut la Cora in sticlute mici cred ca de 200 ml dar ajunge multa vreme ca e foarte aromat.

ionix 1

26.07.2010, 18:08

arata super... la favorite, pt sot
@Bucataras... unde gasesc si eu scoici proaspete si bune??? cred ca tu stii si nu vreau un restaurant sotul vrea sa-i gatesc eu si acum fac un top al locurilor de unde as putea sa cumpar

epurasha2bb 1

26.07.2010, 18:36

Sylvia arata tare bine si as gusta cu placere o portie pregatita de tine! Despr euleiul de susan pota sa va zic ca eu am gasit la kaufland si l-am folosit si la mancaruri si la deserturi, e foarte bun.

rivka 1

26.07.2010, 18:52

arata foarte interesant orezul asta negru...are si alt gust mai...special sau e numai chestie de culoare?

Sylvia 1

26.07.2010, 19:07

Ionix eu scoci am vazut in Romania la Carrefour , avea si midii negre si amande, scoicile alea mai mari care au timp de fierbere mult mai mare, sigur gasesti

Sylvia 1

26.07.2010, 19:07

Roberta ti-as prepara cu drag

Sylvia 1

26.07.2010, 19:09

Rivka orezul negru are si alta aroma, mai puternica si un miros aparte cand fierbe, de obicei se asezoneaza cu putin ulei sau unt si pudra de usturoi eu il las simplu cand e pe post de garnitura. Maimult decat orezul negru imi place orezul violet are o araoma mai suava si e foarte gustos, eu una sunt pasionata de orezuri sa vezi cate sortimente am in camara

rivka 1

26.07.2010, 19:14

eu de obicei cumpar orez la saci de 15-20 kg de la toko asiatic nu am vazut pana acum negru la ei si in super nu m-am uitat niciodata (la astea fara pretentii de unde ma aprov eu nu am vazut sa aiba).
tu de unde il cumperi?

gaby_duceag 1

26.07.2010, 19:27

rivka????15-20 kg pt doi oameni????si cat va tine??3ani?

Sylvia 1

26.07.2010, 19:28

Rivka eu il cumpar de la Cora , acolo la raion au tot felul nici eu nu am magazine de fiteze in oraselul asta unde statu. Orezul asiatic de care zici mi se pare scump aici cer pe un sac de 5 kg 25 de euro, 20 depinde ... Asta negru e destul de scump luat pe kg , cutia de 500 grame e aproape 4 euro dar pentru ca il folosesc mereu la garnituri din astea mici ma tine f mult si nu mi se pare scump

Sylvia 1

26.07.2010, 19:29

Gaby sa stii ca si eu am colectie de orez dar cutii mici de un kf sau de jumatatedar am vreo 8 feluri cred

rivka 1

26.07.2010, 19:30

cam 1 an ne tine gaby un sac de 20 kile, da si aici cam asa in fc de orez cca 30 euro (dar e mai ieftin decat in supermarket si MAI BUN) , dar aici la noi nu avem cora in olanda si banuiesc ca si preturile la mancare sunt mai mari ca in franta(cel putin sunt mai mari ca in germania ....).

gaby_duceag 1

26.07.2010, 19:30

bah, ce esti asa serioasa pe site? sigur esti tot tu?))))))

rivka 1

26.07.2010, 19:33

phahahahhahaha esti culmea

hai ca s-a oprit ploaia merg afara sa fac miscare sa nu sfarsesc ca englezoaica despre care tocmai citesc acum la stiri a pleznit in spital din cauza greutatii (peste 250 kile :-s)


Sylvia 1

26.07.2010, 19:35

Rivka nu stiu ce sa zic numai daca facem o comparatie aici la produsele de baza. In Olanda nu am intrat nici intr-un market am luat de la o benzinarie niste nimicuri cand am ajuns intr-o noapte mai tarziu si vreau sa iti spun ca mi s-a parut enorm de scump dar la benzinarii e mai scump ....

Sylvia 1

26.07.2010, 19:42

Uite in reteta asta vezi mai bine cum arata inainte de a-l fierbe : http://www.bucataras.ro/retete/3874/caracatita-cu-sos-picant-si-orez-negru.html si iti dau un site cu orezul care il am eu sa ii vezi ambalajul : http://www.rueducommerce.fr/m/ps/mpid:MP-882BBM308028#moid:MO-882BBM624649 Orez negru venere de la Gallo citind despre produs la ei am identificat aroma fina e de lemn de santal asa cum zic ei. Eu l-am gasit mai ieftin decat la ei.

rivka 1

26.07.2010, 20:47

ce poza faina ai la avatar, imi plac fff mult rochitele negre , as purta (si port des) si in plina zi rochita neagra de seara chiar am dibuit una made in china la H&M dar faina si acum imi pare rau ca nu am cumparat-o, dar revenind la oile noastre sa stii ca ma-am uitat de cateva ori la toko dupa orez negru tot de la tine mi-a ramas ideea si nu aveau, o sa il caut in alte marketuri ....noi mancam mult orez cand nu postez pe site inseamna ca de obicei manacm orez ziua resp, dar simplu, ori cu carne de pui si sosuri, ori cu peste si sosuri ori cu loempia si sosuri(pe care nu o fac eu numai o prajesc)

gaby_duceag 1

26.07.2010, 20:54

rivka, ce vrei sa zici? ca tu mai ai chiar asa mult pan' la 250?? nu cred))))

Adinuta 1

26.07.2010, 21:00

wow, ce bine arata e la favorite, trebuie incercata

rivka 1

26.07.2010, 21:15

pana la 250 mai am 200 kile ....

Sylvia 1

26.07.2010, 21:46

Rivka lasa-ma ca abia am gasit o poza cu mine ne-a stricat piticul laptopul in vacanta s-a jucat pe el in patul de la hotel si l-a mantuit in 8 zile , nu iti zic ca am pierdut iar sute de poze si cu retete si cu vacanta am crezut ca mor ca mereu zic ca salvez si uit cu lunile si poza care o aveam inainte era salvata acolo.

Sylvia 1

26.07.2010, 21:47

Vai sa ma vad eu iar la 50 de kg nici in liceu nu aveam atat ca aveam 55 bravo Rivka

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti saganaki